Διαθέσιμο 24/7
Νόμισμα

Στο κατάστημά μας, μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε τα περισσότερα καινούργια και μη ανοιγμένα προϊόντα εντός 30 ημερών από την παράδοση για πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Εάν το σφάλμα προέρχεται από εμάς (λάθος ή κατεστραμμένο προϊόν), αναλαμβάνουμε επίσης τα έξοδα επιστροφής. 🚚✅
Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματός σας από εμάς.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η διαδικασία είναι ακόμη πιο γρήγορη!
Τίποτα πιο απλό:
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ιδιότητες :
- έντονα ενυδατικό και
λιπαίνοντας
- αναζωογονητικό
- λειαίνοντας
- μαλακτικό
- επιταχύνοντας
την επούλωση πληγών και εγκαυμάτων
Το βούτυρο Καριτέ (επίσης γνωστό ως Καριτέ) λαμβάνεται από τον καρπό του δέντρου καριτέ, < br /> που αναπτύσσεται στη Δυτική Αφρική σε ανοιχτούς χώρους της σαβάνας. Επειδή το δέντρο καριτέ δεν φέρει καρπούς μετά από 30-40 χρόνια
, υπάρχουν πολύ λίγες φυτείες
από αυτά τα δέντρα. Ως εκ τούτου, το βούτυρο καριτέ προέρχεται κυρίως από
άγρια φυτά.
Το βούτυρο καριτέ παράγεται με μια μοναδική χειροποίητη μέθοδο. Δεν περιέχει κανένα
χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές, δεν αποσμητοποιείται, έχει ένα απαλό φυσικό άρωμα
.
Το ακατέργαστο βούτυρο καριτέ ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Είναι πλούσιο
σε βιταμίνες Α και Ε και βιταμίνη F, που βοηθούν στη χαλάρωση των μυών.
Οι ουσίες που περιέχονται στο βούτυρο προστατεύουν και ενισχύουν το κυτταρικό τσιμέντο της κεράτινης στιβάδας
του δέρματος, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι ένα φυσικό αντηλιακό φίλτρο
. Είναι λοιπόν τέλειο για ηλιοθεραπεία!
Δεν έχει αλλεργικές επιδράσεις, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα μέρη του σώματος
.
Το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιείται για τη φροντίδα του δέρματος σε όλο το σώμα και για το μασάζ σώματος. Ως συστατικό, χρησιμοποιείται στην παρασκευή κρεμών, λοσιόν, καλλυντικών μακιγιάζ, αντηλιακών κρεμών, κρεμών μετά το ξύρισμα και σαπουνιών.
στην καθαρή του μορφή, διαλύεται στην παλάμη του χεριού σας. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, δημιουργεί ένα στρώμα
ευαίσθητη, προστατευτική και περιποιητική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και σε ευαίσθητα μέρη του προσώπου
όπως το δέρμα κάτω από τα μάτια. Κατάλληλο επίσης για χρήση
ως μαλακτικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Εφαρμογή:
-άμεσο
στο δέρμα
-για την παραγωγή επαγγελματικών καλλυντικών και υπό συνθήκες
αρχική
-για θεραπείες σε ινστιτούτα ομορφιάς και ινστιτούτα μασάζ
INCI ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Butyrospermum parkii
Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις για νέα προϊόντα και επερχόμενες πωλήσεις.
Ευχαριστούμε για την εγγραφή!
Αυτό το email έχει καταχωρηθεί!
