{"product_id":"huile-de-coco-raffinee-900ml-vivio","title":"שמן קוקוס מזוקק 900ml - VIVIO","description":"\u003cp\u003e \u003cstrong\u003e Huile de coco raffinée 900ml - VIVIO \u003c\/strong\u003e \u003c\/p\u003e \u003cp\u003e שמן הקוקוס המזוקק זכה לפופולריות רבה ומעורר עניין רב בקרב חובבי המטבח המזרחי, כמו גם בקרב אנשים שדואגים במיוחד למראה הבריא של הגוף. הוא מופק מפרי עץ הקוקוס, ומתאפיין לא רק בטעם ייחודי ובארומה עדינה, אלא גם בתכולה של חומצות שומן בינוניות שרשרת, שקשה למצוא במוצרים צמחיים אחרים. מתברר כי שילובו בתזונה מאוזנת יכול לתרום להגברת היעילות של תהליך הירידה במשקל. שמן הקוקוס המזוקק הוא ללא ספק מרכיב יקר ערך במטבח שלנו. אנחנו יכולים להשתמש בו בקלות הן לטיגון והן לאפיית עוגות. בנוסף, חשוב לזכור שלשמן הקוקוס יש מספר תכונות קוסמטיות. לכן, ניתן להשתמש בו כקוסמטיקה טבעית לטיפוח העור והשיער. \u003c\/p\u003e \u003cp\u003e \u003cstrong\u003e מרכיבים \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e קוקוס (קופרה, כלומר החלק הקשה של אגוז הקוקוס). \u003c \/ p\u003e \u003c\/p\u003e\u003cp\u003e \u003cstrong\u003e ערך תזונתי ל-100 גרם מוצר \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e ערך אנרגטי - 3700 קילוג'ול \/ 900 קלוריות \u003cbr\u003e שומנים - 100 גרם \u003cbr\u003e - מתוכם שומן רווי - 92 גרם \u003cbr\u003e פחמימות - 0 גרם \u003cbr\u003e - מתוכם סוכרים - 0 גרם \u003cbr\u003e סיבים - 0 גרם \u003cbr\u003e חלבונים - 0 גרם \u003cbr\u003e מלח - 0 גרם \u003c\/p\u003e \u003c p\u003e \u003cstrong\u003e משקל נטו: \u003c\/strong\u003e 900 מ\"ל  \u003cp\u003e \u003cstrong\u003e איך להשתמש \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e למה מתאים שמן קוקוס מזוקק וכיצד להשתמש בו במטבח שלנו. \u003cbr\u003e שמן קוקוס סחוט בקור ומזוקק הוא מרכיב חיוני במטבח המזרחי במשך דורות רבים. עם זאת, ניתן להשתמש בו גם בהכנת מנות אחרות.\u003cbr\u003e - ראשית: בעזרת שמן קוקוס מזוקק, ניתן להכין נאגטס עוף פריכים מצופים בפתיתי קוקוס; \u003cbr\u003e - שנית: ניתן להוסיף שמן קוקוס לסלטי פירות ביתיים או לשייקים עשירים בוויטמינים. בזכות זה נוכל להעלות את הערך התזונתי שלהם; \u003cbr\u003e - שלישית: בעזרת שמן קוקוס מזוקק, נוכל לאפות עוגיות דגנים מלאים טעימות ואפילו לחם זנגביל ארומטי. \u003cbr\u003e שמן קוקוס מזוקק נמצא בשימוש נרחב לא רק במטבח שלנו, אלא גם בתעשיית הקוסמטיקה. הוא משמש לעיתים קרובות בייצור קרמים לגוף, מרככי שיער ואפילו שפתונים. שמן קוקוס מזוקק משמש גם לעיתים קרובות בייצור נרות ריחניים. בנוסף, שמן קוקוס משמש יותר ויותר ביצירת מזונות רפואיים. \u003c\/p\u003e \u003cp\u003e \u003cstrong\u003e תנאי אחסון מומלצים \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e לשמור במקום יבש וקריר. \u003c\/p\u003e","brand":"VIVIO","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":43580220539103,"sku":"5902115105043","price":7.38,"currency_code":"EUR","in_stock":false}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/products\/87523.jpg?v=1663225809","url":"https:\/\/bihubogo.com\/he\/products\/huile-de-coco-raffinee-900ml-vivio","provider":"bihubogo.com","version":"1.0","type":"link"}