{"product_id":"squalane-dolive-100-30-ml-mohani","title":"סקוואלן זית 100% 30 מ\"ל - MOHANI","description":"\u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003e רכיבים \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e Squalane (Olive). \u003c\/p\u003e \u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003e תיאור \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e הסקוואלן הוא שמן קל, שקוף וללא ריח, המופק משמן זית, מומלץ לטיפול בכל סוגי העור, במיוחד לעור יבש ורגיש. זוהי צורה רוויה ויציבה של סקוואלן, שהוא מרכיב טבעי של הסבום האנושי, שכבת השומן המגנה, ולכן נספג היטב בעור. זהו מרכיב חשוב שקובע את מצב העור שלנו. \u003cbr\u003e בזכות המרקם הקל שלו, הסקוואלן נספג במהירות, מבלי להשאיר תחושת שומניות או לסתום את הנקבוביות. \u003cbr\u003e קוסמטיקה היפואלרגנית. הסקוואלן מושלם לטיפול בכל סוגי העור, כולל עור עדין ורגיש. עם הגיל, תכולת הסקוואלן הטבעי בעור פוחתת, מאבדת את המוצקות והאלסטיות שלה, ולכן התכונות המועילות של הסקוואלן יוערכו במיוחד על ידי בעלי עור יבש ומבוגר.\u003cbr\u003e ניתן להשתמש בו ישירות על העור כסרום לחות טבעי או כמרכיב בקוסמטיקה ביתית \u003cbr\u003e בשנים האחרונות, הסקוואלן הפך להצלחה קוסמטית עולמית, היותו מרכיב יקר ערך בהרבה קוסמטיקה מקצועית. הוא חייב את הפופולריות שלו להשפעה הרב-תכליתית והמטיבה שלו על העור: \u003cbr\u003e מחייה את שכבת השומן של האפידרמיס, מבטיחה לחות טובה, מרככת ומחזקת את העור, מאטה את תהליך ההזדקנות של העור, בעלת השפעה אנטי-אוקסידנטית חזקה, מרפאת נזקים קלים ודלקות, מהווה מסנן UV טבעי. הסקוואלן מעלה את היכולת לשאת את המרכיבים הפעילים לעומק העור, ולכן הוא תוספת יקרה לקוסמטיקה ביתית, למסכות, למרכיבים לחותיים ולקרמים נגד הזדקנות. \u003c\/p\u003e","brand":"MOHANI","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":43577068290271,"sku":"5902802720900","price":15.44,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/products\/66378.jpg?v=1663188997","url":"https:\/\/bihubogo.com\/he\/products\/squalane-dolive-100-30-ml-mohani","provider":"bihubogo.com","version":"1.0","type":"link"}