{"product_id":"beurre-de-karite-non-raffine-200g-sunniva","title":"Orraffinerat sheasmör 200g SUNNIVA","description":"\u003cdiv style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cp\u003e \u003cstrong\u003e BESKRIVNING \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e Egenskaper: \u003cbr\u003e - starkt återfuktande och \u003cbr\u003e oljande \u003cbr\u003e - revitaliserande \u003cbr\u003e - jämnande \u003cbr\u003e - mjukgörande \u003cbr\u003e - påskyndande \u003cbr\u003e läkning av sår och brännskador \u003c\/p\u003e \u003cbr\u003e \u003cp\u003e Sheasmör (även kallat Karité) utvinns från frukten av sheaträdet, \u003c br \/\u003e som växer i Västafrika i savannens öppna områden. Eftersom sheaträdet inte bär frukt efter 30-40 år \u003cbr\u003e, det finns mycket få plantager \u003cbr\u003e från dessa träd. Därför kommer sheasmör huvudsakligen från \u003cbr\u003e vilda växter. \u003c\/p\u003e \u003cbr\u003e \u003cp\u003e Sheasmör erhålls enligt en unik manuell metod. Det innehåller inga \u003cbr\u003e konserveringsmedel eller färgämnen, är inte doftat, har en mild naturlig doft \u003cbr\u003e. \u003c\/p\u003e \u003cbr\u003e \u003cp\u003e Oraffinerat sheasmör återfuktar och när huden. Det är rik på \u003cbr\u003e i vitaminerna A och E samt vitamin F, vilket gör att musklerna kan slappna av. \u003c\/p\u003e \u003cbr\u003e \u003cp\u003e Substanserna i smöret skyddar och stärker cellcementet i hornlagret \u003cbr\u003e av huden, vilket förbättrar hudens elasticitet. Det är ett naturligt solfilter \u003cbr\u003e. Det är därför perfekt för solbad! \u003c\/p\u003e \u003cbr\u003e \u003cp\u003e Det har ingen allergiframkallande effekt, det kan appliceras på alla delar av kroppen \u003cbr\u003e. \u003c\/p\u003e \u003cbr\u003e \u003cp\u003e Sheasmör används för hudvård över hela kroppen och kroppsmassage. Som ingrediens används det i tillverkning av krämer, lotioner, makeup-kosmetika, solkrämer, aftershave-krämer och tvålar. \u003cbr\u003e i sin rena form, löses upp i handflatan. När den appliceras på huden skapar den ett lager \u003cbr\u003e mjuk, skyddande och vårdande. Den kan användas i ansiktet och på känsliga delar av ansiktet\u003cbr\u003e som huden under ögonen. Passar också för användning \u003cbr\u003e som balsam för torrt och skadat hår. \u003cbr\u003e \u003cbr\u003e Användning: \u003cbr\u003e -direkt \u003cbr\u003e på huden \u003cbr\u003e -för produktion av professionella kosmetika och under förhållanden \u003cbr\u003e hem \u003cbr\u003e -för vård på skönhetsinstitut och massagesalonger \u003c\/p\u003e \u003cbr\u003e \u003cp\u003e \u003cstrong\u003e INCI INGREDIENSER \u003cbr\u003e \u003c\/strong\u003e Butyrospermum parkii \u003c\/p\u003e \u003cbr\u003e \u003c\/div\u003e","brand":"SUNNIVA MED","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":43579735834847,"sku":"21SUNSUNSG","price":8.1,"currency_code":"EUR","in_stock":false}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/products\/83462.jpg?v=1663221454","url":"https:\/\/bihubogo.com\/sv\/products\/beurre-de-karite-non-raffine-200g-sunniva","provider":"bihubogo.com","version":"1.0","type":"link"}