{"product_id":"essence-dhuile-de-lavande-30ml-vivio","title":"Lavanta Yağı Esansı 30ml - VIVIO","description":"\u003cp\u003e \u003cstrong\u003e Lavanta Yağı Esansı 30ml - VIVIO \u003c\/strong\u003e \u003c\/p\u003e \u003cp\u003e Rafine edilmemiş yağ. Lavanta tüm Avrupa'da yetişir, ancak bu bitkinin en kaliteli türleri Akdeniz havzasından gelir. Dar yapraklı lavanta çok yoğun ve hoş bir kokuya ve mavi-mor çiçeklere sahiptir. Lavanta çiçekleri sadece güzel bir kokuya sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda büyük miktarda değerli tanen içerir. Lavanta, bileşimindeki terpenler sayesinde epidermis tabakasının yapısını etkileyebilir. \u003cbr\u003e Yağ, aromaterapi tedavilerine ilginç bir tamamlayıcıdır. Rahatlatıcı masaj için veya banyo katkısı olarak kullanabilirsiniz. Koruyucu tabaka üzerinde olumlu etkisi vardır, onu daha geçirgen yapar ve diğer kozmetiklerin besin maddelerini daha iyi emmesini sağlar.\u003cbr\u003e Sorunlu cilt bakımı için, özellikle yağlı ve yağlı saçlar için önerilir. Ayrıca saç derisi üzerinde olumlu etkisi vardır. \u003c\/p\u003e \u003cp\u003e \u003cstrong\u003e İÇİNDEKİLER \u003cbr\u003e \u003c\/strong\u003e Dar yapraklı lavanta çiçeği yağı - %100 doğal (Lavandula Angustifolia çiçek yağı %100).  p\u003e \u003c\/p\u003e\u003cp\u003e \u003cstrong\u003e NET AĞIRLIK : \u003c\/strong\u003e 30 ml \u003c\/p\u003e \u003cp\u003e \u003cstrong\u003e KULLANIM ŞEKLİ \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e Dar yapraklı lavanta çiçeği yağı kozmetik endüstrisinde kullanılabilir. Bazen yağlara, emülsiyonlara ve kremlere katkı maddesi olarak eklenir. Aromaterapide de kullanıma uygundur.\u003cbr\u003e Lavanta yağının kozmetikte kullanımı: \u003cstrong\u003e \u003cbr\u003e \u003c\/strong\u003e - kremler, losyonlar ile tamamlayıcı olarak \u003cbr\u003e - masaj yağı olarak kullanılabilir (baz yağı ile karıştırılarak) \u003cbr\u003e - aromaterapi banyosu \u003cbr\u003e - ayak banyosu \u003cbr\u003e Kozmetik amaçlı yağların uygun miktarlarda, önceden seyreltilerek (bitkisel baz yağda %0,5-5 çözeltisi) kullanılması ve alerji testi yapılması önerilir. Bunun için seyreltilmiş yağı temizlenmiş cilde uygulayın. 24 saat içinde alerjik reaksiyon olmazsa ürün kullanılabilir. Seyreltilmeden doğrudan cilde uygulanması önerilmez, çünkü istenmeyen reaksiyonlara, alerjik reaksiyonlara veya yanıklara yol açabilir. \u003c\/p\u003e \u003cp\u003e \u003cstrong\u003e ÖNERİLEN SAKLAMA KOŞULLARI \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e Lavanta yağı, orijinal koyu şişelerde saklanmalıdır. 7°C ile 25°C arasında, serin ve karanlık bir yerde muhafaza edilmelidir. Yağı yüksek sıcaklıklardan, sürekli hava ve ışıktan koruyunuz. \u003c\/p\u003e \u003cp\u003e \u003c\/p\u003e","brand":"VIVIO","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":43580226470111,"sku":"5902115106996","price":7.22,"currency_code":"EUR","in_stock":false}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0664\/4793\/3663\/products\/85106.jpg?v=1663225901","url":"https:\/\/bihubogo.com\/tr\/products\/essence-dhuile-de-lavande-30ml-vivio","provider":"bihubogo.com","version":"1.0","type":"link"}