7/24 Mevcut
Para birimi

Mağazamızda, yeni ve açılmamış ürünlerin çoğunu teslimattan sonraki 30 gün içinde kolayca iade edebilir ve tam para iadesi alabilirsiniz.
Hata bizden kaynaklanıyorsa (yanlış veya hasarlı ürün), iade kargo ücretini de biz karşılarız. 🚚✅
Para iadesi, paketinizi teslim almamızdan itibaren 14 gün içinde yapılacaktır.
Çoğu durumda bu süreç daha da hızlıdır!
Çok basit:
AÇIKLAMA
%100 DOĞAL YAĞ - TÜM CİLTLER İÇİN DOĞAL BOTOKS!
Opuntia incir yağı, dünyanın en lüks yağlarından biridir.
Bir litre yağ elde etmek için yaklaşık bir milyon dikenli incir tohumu (500 kg
meyve) kullanılır ve bu tohumlar "soğuk pres" yöntemiyle sıkılır. Yağ
nötr ve hafif bir kokuya, koyu yeşil bir renge sahiptir. Kozmetolojide
"doğal botoks" olarak adlandırılır ve inanılmaz anti-aging etkisi nedeniyle
dünyadaki pek çok kadın tarafından aranır.
Opuntia incir yağı, bir şişeye hapsolmuş LÜKS'tür - en güçlü
anti-aging koruyucu ve aynı zamanda mükemmel bir
nemlendirici krem alternatifi. Doğal lifting etkisi sağlar.
Opuntia inciri - bir kaktüs türü - Meksika'dan gelir, ancak
Güney Avrupa ve Afrika'da da yetiştirilir. Meyvesi
sarı, turuncu veya kırmızı renktedir ve güneşte kurutulduktan sonra
bu meyveden son derece değerli küçük tohumlar çıkarılır,
yağ bu tohumlardan elde edilir. Dikenli incir aynı zamanda Hint inciri veya Barbarya inciri olarak da bilinir
.
Yağ, nemlendirici, yumuşatıcı ve besleyici özelliklere sahiptir. Gençlik vitamini olarak bilinen
yüksek konsantrasyonda E vitamini içeriği, cilt durumunu önemli ölçüde iyileştirir -
daha az kırışıklık oluşur ve var olanlar daha az belirgin hale gelir
. Bu nedenle dikenli incir yağı, cilt yaşlanmasına karşı mükemmel bir çözümdür. Göz altı morluklarını azaltır, cilde sağlıklı bir parlaklık ve renk kazandırır.
Yağ bezlerinin çalışmasını yatıştırır ve aynı zamanda hiç komedojenik değildir, yani sivilce ve siyah noktaya eğilimli ciltler için idealdir. Ayrıca, yağ anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve güneş dahil
tüm tahrişleri yatıştırır.
Uygulama:
- serumlar, kremler, yağlı losyonların bir bileşeni olarak - doğrudan
yüz ve vücut cildine uygulanabilir veya hyaluronik asit ile birlikte kullanılabilir
,
- göz çevresi ve derin kırışıklıklara sahip ciltler için serum olarak
,
- kil maskelerinin bir bileşeni olarak,
- güneş sonrası ve
leke giderici kozmetiklerin bir bileşeni olarak,
- saç uçları için yağ olarak
,
- yüz masajı için.
INCI STRONG>
Opuntia Ficus-Indica Tohum Yağı
Menşei: Suriye, Tunus
Yeni ürünler ve yaklaşan satışlar hakkında en son güncellemeleri alın.
Abone olduğunuz için teşekkürler!
Bu e-posta kaydedildi!
