7/24 Mevcut
Para birimi

Mağazamızda, yeni ve açılmamış ürünlerin çoğunu teslimattan sonraki 30 gün içinde kolayca iade edebilir ve tam para iadesi alabilirsiniz.
Hata bizden kaynaklanıyorsa (yanlış veya hasarlı ürün), iade kargo ücretini de biz karşılarız. 🚚✅
Para iadesi, paketinizi teslim almamızdan itibaren 14 gün içinde yapılacaktır.
Çoğu durumda bu süreç daha da hızlıdır!
Çok basit:
AÇIKLAMA
Doğal Lavanta Uçucu Yağı 10ml NatVita
- rahatlatıcı ve sakinleştirici etki
- uykuya dalmanızı kolaylaştırır
- cildi yeniler ve pürüzsüzleştirir
- çok yumuşak uçucu yağ
- antiseptik ve antibakteriyel özelliklere sahiptir p>
Doğal lavanta yağı, dar yapraklı lavanta çiçeklerinden elde edilir. Lavanta, Akdeniz'de yetişen Bright familyasına ait bir bitkidir. Bu bitki, en popüler lavanta infüzyonu ve yağını elde etmek için kullanılır. Yağ, lavantadan elde edilen bir nektardır. Uçucu yağ, sanılanın aksine mor değil, saman rengi veya soluk sarıdır. Bu bitki Fransa'nın güneyinde bulunur.
Lavanta esansiyel yağı, harici kullanım için kozmetik veya inhalasyon olarak kullanılabilir. En yumuşak ve aynı zamanda en değerli esansiyel yağlardan biridir. Parfüm üretiminde en sık kullanılan koku yağıdır. Doğrudan cilde ve banyo, krem, losyon ve masaj ürünlerine katkı olarak kullanılabilir. Karakteristik, narin, yumuşak ve çiçeksi bir kokusu vardır.
Lavanta yağı cildi yeniler ve pürüzsüzleştirir. Koruyucu etkiye sahip ve yaşlanma sürecini yavaşlatan yüksek antioksidan içeriğine sahiptir. Ayrıca antibakteriyeldir ve problemli ciltler için iyi sonuç verir. Bu nedenle, cilt ve saç bakım kozmetiklerinde katkı maddesi olarak kullanılır. Antiseptik etkisi de vardır ve tonikler ve diş macunları gibi ürünlerde kullanılır. Terlemeyi azaltabilir, bu yüzden deodorantlar ve ayak bakım ürünlerinde yer alır. Losyon veya masaj yağı olarak kullanıldığında, kan dolaşımını iyileştirir ve selülit ile mücadelede yardımcı olur.
Doğrudan cilde uygulandığında, böcek ısırıklarında etkili olacak ve rahatsız edici semptomları hafifletecektir. Bu formda veya az miktarda su eklenerek, cilt yanıklarında, özellikle güneş yanıklarında kullanılabilir. Esansiyel yağlar az miktarda kullanılır, oldukça yumuşak olan lavanta bile dikkatli kullanılmalıdır. Yağı daha geniş bir alanda kullanmadan önce, bir test yaparak cilt reaksiyonunu kontrol etmek önemlidir.
Bu ürün, saç sağlığı üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Saç büyümesini teşvik eder ve aşırı sebum ve saç derisi problemleri gibi sorunlarda faydalıdır. Lavanta yağı bazlı bir losyon yaparak saç derisine masaj yapmak faydalı olacaktır.
Aromaterapi ve inhalasyon sırasında, rahatlatıcı, stres azaltıcı ve ruh halini iyileştirici bir yağ olarak kullanılır. Ayrıca, hipnotik bir etkiye sahiptir ve uyku düzenini destekler. Bu yağ, rahatlatıcı banyolara eklenebilir veya özel olarak tasarlanmış şöminelerde ısıtılabilir.
Evde, güve kovucu olarak kullanılabilir. Basitçe lavanta yağı emdirilmiş bir kese yapın ve kıyafetlerinizle birlikte dolapta saklayın.
İÇERİKLER
%100 doğal lavanta esansiyel yağı (Lavandula).
Net ağırlık: 10 ml
KULLANIM KILAVUZU
Aromaterapi, temizlik, koku giderme vb. için.
TAVSIYE EDILEN SAKLAMA KOŞULLARI
Çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayın.
Yeni ürünler ve yaklaşan satışlar hakkında en son güncellemeleri alın.
Abone olduğunuz için teşekkürler!
Bu e-posta kaydedildi!
