Saatavilla 24/7
Valuutta

Verkkokaupassamme voit helposti palauttaa useimmat uudet ja avaamattomat tuotteet 30 päivän kuluessa toimituksesta saadaksesi täyden hyvityksen.
Jos virhe on meidän puolellamme (väärä tai vahingoittunut tuote), me myös vastaamme palautuskustannuksista. 🚚✅
Hyvitys suoritetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet pakettisi.
Useimmissa tapauksissa tämä prosessi on jopa nopeampi!
Se on hyvin yksinkertaista:
KUVAUS
Ominaisuudet:
- erittäin kosteuttava ja
öljyävä
- elvyttävä
- siloittava
- pehmentävä
- nopeuttava
haavojen ja palovammojen paraneminen
Karitevoi (jota kutsutaan myös Kariteksi) saadaan karitepuun hedelmästä, < br /> joka kasvaa Länsi-Afrikan savannin avoimilla alueilla. Koska karitepuu ei kanna hedelmiä 30-40 vuoden jälkeen
, siellä on hyvin vähän viljelmiä
näistä puista. Tämän vuoksi karitevoi saadaan pääasiassa
villikasveja.
Sheavoi valmistetaan ainutlaatuisella käsityömenetelmällä. Se ei sisällä lainkaan
säilöntäaineita tai väriaineita, sitä ei hajusteta, ja sillä on mieto luonnollinen tuoksu
.
Raaka sheavoi kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Se on rikas
A- ja E-vitamiineja sekä F-vitamiinia, mikä rentouttaa lihaksia.
Voissa olevat aineet suojaavat ja vahvistavat sarveiskerroksen soluliimaa
ihoa, mikä parantaa ihon kimmoisuutta. Se on luonnollinen aurinkosuodatin
. Siksi se on täydellinen auringonottoon!
Se ei aiheuta allergioita, sitä voidaan levittää kehon kaikille osille
.
Sheavoi on käytössä koko kehon ihonhoidossa ja vartalohieronnassa. Ainesosana sitä käytetään voiteiden, vartalovoiteiden, meikkikosmetiikan, aurinkovoiteiden, parranajon jälkeisten voiteiden ja saippuoiden valmistuksessa.
puhtaassa muodossaan se sulaa kämmenellesi. Kun sitä levitetään iholle, se muodostaa kerroksen
hellävarainen, suojaava ja hoitava. Sitä voidaan käyttää kasvoilla ja kasvojen herkissä kohdissa
kuten iho silmien alla. Sopii myös käytettäväksi
kuiville ja vaurioituneille hiuksille hoitoaineena.
Käyttö:
-suoraan
iholle
-ammattikosmetiikan tuotantoon ja olosuhteissa
koti
-kauneushoitoihin ja hierontasalongeihin
INCI AINESOSAT
Butyrospermum parkii
Vastaanota viimeisimmät päivitykset uusista tuotteista ja tulevista myynneistä.
Kiitos tilaamisesta!
Tämä sähköposti on rekisteröity!
