Saatavilla 24/7
Valuutta

Verkkokaupassamme voit helposti palauttaa useimmat uudet ja avaamattomat tuotteet 30 päivän kuluessa toimituksesta saadaksesi täyden hyvityksen.
Jos virhe on meidän puolellamme (väärä tai vahingoittunut tuote), me myös vastaamme palautuskustannuksista. 🚚✅
Hyvitys suoritetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet pakettisi.
Useimmissa tapauksissa tämä prosessi on jopa nopeampi!
Se on hyvin yksinkertaista:
KUVAUS
100 % LUONNOLLINEN ÖLJY - LUONNOLLINEN BOTOX KAIKILLE IHOILLE!
Opuntia-viikunan öljy on yksi maailman ylellisimmistä öljyistä.
Yhden litran öljyn valmistamiseksi tarvitaan noin miljoona opuntia-viikunan siementä (500 kg
hedelmää), jotka puristetaan kylmäpuristusmenetelmällä. Öljyllä
on herkkä ja neutraali tuoksu sekä tummanvihreä väri. Kosmetologiassa
sitä kutsutaan "luonnolliseksi botoksiksi" ja mielenkiintoista kyllä, sen uskomattoman ikääntymistä estävän vaikutuksen vuoksi
sitä himoitsevat useimmat naiset maailmassa.
Opuntia-viikunan öljy on LUKSUS pullossa - tehokkain
ikääntymisen ehkäisyyn tarkoitettu eliksiiri ja samalla erinomainen
korvausvoide. Tarjoaa luonnollisen lifting-vaikutuksen.
Opuntia-viikuna - kaktuskasvi - on kotoisin Meksikosta, mutta
sitä viljellään myös Etelä-Euroopassa ja Afrikassa. Sen hedelmä
on keltaista, oranssia tai punaista, ja juuri siitä, aurinkokuivauksen jälkeen
, eristetään erittäin arvokkaita pieniä siemeniä,
joista öljy uutetaan. Opuntia-viikunaa kutsutaan myös intianviikunaksi tai berberiviikunaksi
.
Öljyllä on kosteuttavia, sileyttäviä ja ravitsevia ominaisuuksia. Korkea
nuoruuden vitamiinin - E-vitamiinin - pitoisuus parantaa merkittävästi
ihon tilaa - vähemmän ryppyjä ilmestyy ja olemassa olevat ryppyjen syvyys vähenee
. Opuntia-viikunan öljy on siin erinomainen vastalää ihon ikääntymiselle. Se vähentää silmien alapuolella olevia mustia renkaita, antaa iholle terveen kunnon ja värin.
Se rauhoittaa talirauhasten toimintaa, eikä se ole lainkaan komedogeeninen, mikä tarkoittaa, että se on täydellinen akne- ja mustapääpisteherkille ihotyypeille. Lisäksi öljyllä on tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia ja se rauhoittaa kaikenlaisia
ärsytyksiä, myös aurinkoa aiheutuneita.
Käyttö:
- seerumeiden, voiteiden, öljyvoideteiden ainesosana - sitä voidaan käyttää
suoraan kasvojen ja kehon iholla tai hialuronihapon lisänä
,
- silmäseerumina ja syvien ryppyjen iholle
,
- savinaamioiden ainesosana,
- ainesosana
aurinkovoiteissa ja väriaineissa,
- hiuspäiden öljynä
,
- kasvojen hierontaan.
INCI STRONG>
Opuntia Ficus-Indica -siemenöljy
Alkuperä: Syyria, Tunisia
Vastaanota viimeisimmät päivitykset uusista tuotteista ja tulevista myynneistä.
Kiitos tilaamisesta!
Tämä sähköposti on rekisteröity!
