Tersedia 24/7
Peranti

Di kedai kami, anda boleh dengan mudah memulangkan kebanyakan produk baharu dan belum dibuka dalam tempoh 30 hari selepas penghantaran untuk menerima bayaran balik penuh.
Jika kesilapan datang daripada pihak kami (produk yang salah atau rosak), kami juga menanggung kos penghantaran pulang. 🚚✅
Bayaran balik akan dibuat dalam tempoh 14 hari selepas kami menerima bungkusan anda semula.
Dalam kebanyakan kes, proses ini lebih cepat!
Tiada yang lebih mudah:
Ekstrak minyak lavenda 30ml - VIVIO
Minyak tidak ditapis. Lavender tumbuh di seluruh Eropah, tetapi spesies berkualiti tertinggi tumbuhan ini berasal dari kawasan Mediterranean. Lavender daun sempit dicirikan oleh aroma yang sangat kuat dan menyenangkan serta bunga berwarna biru-ungu. Bunga lavender bukan sahaja mempunyai aroma yang indah, tetapi juga mengandungi sejumlah besar tanin berharga. Lavender, berkat kandungan terpen dalam komposisinya, boleh mempengaruhi struktur lapisan epidermis.
Minyak ini adalah pelengkap menarik untuk rawatan aromaterapi. Anda boleh menggunakannya untuk urutan santai atau sebagai bahan tambahan untuk mandi. Ia memberi kesan positif pada lapisan tanduk, menjadikannya lebih mudah ditembusi dan menyerap nutrien dari kosmetik lain dengan lebih baik.
Disyorkan untuk penjagaan kulit bermasalah, terutamanya rambut berminyak dan berminyak. Ia juga memberi kesan positif pada kulit kepala.
BAHAN-BAHAN
Minyak bunga lavender daun sempit - 100% semula jadi (minyak bunga Lavandula Angustfolia 100%). p>
BERAT BERSIH : 30 ml
CARA PENGGUNAAN
Minyak bunga lavender boleh digunakan dalam industri kosmetik. Kadang-kadang ia digunakan sebagai bahan tambahan dalam minyak, emulsi dan krim. Ia juga sesuai untuk kegunaan aromaterapi.
Penggunaan minyak lavender dalam kosmetik:
- sebagai pelengkap krim, losyen
- boleh digunakan sebagai minyak urut (dicampur dengan minyak asas)
- rendaman aromaterapi
- rendaman kaki
Adalah disyorkan untuk menggunakan minyak untuk kegunaan kosmetik dalam kuantiti yang sesuai, selepas pencairan awal (larutan 0.5-5% dalam asas minyak tumbuhan) dan lakukan ujian alahan. Untuk berbuat demikian, sapukan minyak yang dicairkan pada kulit yang dibersihkan. Jika tiada reaksi alahan berlaku dalam masa 24 jam, produk tersebut boleh digunakan. Tidak disyorkan untuk sapu minyak terus pada kulit tanpa pencairan kerana ia boleh menyebabkan reaksi yang tidak diingini, reaksi alahan atau bahkan melecur.
SYARAT PENYIMPANAN YANG DISYORKAN
Minyak lavender mesti disimpan dalam botol gelap asal. Ia harus disimpan di tempat yang gelap dan sejuk pada suhu antara 7°C hingga 25°C. Lindungi minyak daripada suhu tinggi, pendedahan berterusan kepada udara dan cahaya.
Dapatkan kemas kini terkini mengenai produk baru dan jualan yang akan datang.
Terima kasih kerana melanggan!
E-mel ini telah direkodkan!
