Tersedia 24/7
Peranti

Di kedai kami, anda boleh dengan mudah memulangkan kebanyakan produk baharu dan belum dibuka dalam tempoh 30 hari selepas penghantaran untuk menerima bayaran balik penuh.
Jika kesilapan datang daripada pihak kami (produk yang salah atau rosak), kami juga menanggung kos penghantaran pulang. 🚚✅
Bayaran balik akan dibuat dalam tempoh 14 hari selepas kami menerima bungkusan anda semula.
Dalam kebanyakan kes, proses ini lebih cepat!
Tiada yang lebih mudah:
KETERANGAN
Minyak pati lavender semula jadi 10ml NatVita
- kesan relaks dan menenangkan
- membantu tidur yang lena
- meremajakan dan melembutkan kulit
- minyak pati yang sangat lembut
- a des propriétés antiseptiques et antibactériennes p>
Minyak lavender semula jadi diperoleh daripada bunga lavender berdaun sempit. Lavender adalah tumbuhan dari keluarga Bright yang tumbuh di Mediterranean. Tumbuhan ini digunakan untuk mendapatkan infusi dan minyak lavender yang paling popular. Minyak ini adalah nektar yang diperoleh daripada lavender. Minyak pati berwarna jerami, kuning pucat, dan bukan ungu seperti yang mungkin disangka. Tumbuhan ini terdapat di selatan Perancis.
Minyak pati lavender boleh digunakan secara luaran sebagai kosmetik atau melalui penyedutan. Ia adalah salah satu minyak pati yang paling lembut dan sangat berharga pada masa yang sama. Ia adalah minyak wangi yang paling kerap digunakan dalam penghasilan minyak wangi. Ia boleh digunakan terus pada kulit dan sebagai tambahan untuk mandian, krim, losyen dan gosokan. Ia mempunyai aroma yang khas, lembut, manis dan berbunga.
Minyak lavender meremajakan dan melembutkan kulit. Ia mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi yang mempunyai kesan perlindungan dan melambatkan proses penuaan. Selain itu, ia bersifat antibakteria dan sesuai untuk kulit bermasalah. Oleh sebab itu, ia digunakan sebagai bahan tambahan dalam kosmetik penjagaan kulit dan rambut. Ia juga mempunyai kesan antiseptik yang digunakan dalam produk seperti tonik dan ubat gigi. Ia juga boleh mengurangkan peluh, sebab itulah ia digunakan dalam deodoran dan persediaan untuk kaki. Digunakan sebagai losyen atau minyak urut, ia meningkatkan peredaran darah dan membantu melawan selulit.
Apabila disapu terus pada kulit, ia akan berkesan untuk gigitan serangga, mengurangkan gejala yang tidak selesa. Dalam bentuk ini atau dengan sedikit tambahan air, ia boleh digunakan untuk luka bakar kulit, termasuk selaran matahari. Minyak pati digunakan dalam kuantiti kecil, berhati-hati walaupun dengan lavender yang agak lembut. Sebelum menggunakan minyak pada bahagian yang lebih besar, adalah baik untuk melakukan ujian dan memeriksa reaksi kulit.
Produk ini memberi kesan positif pada keadaan rambut. Ia merangsang pertumbuhan rambut dan berguna untuk masalah kulit kepala seperti pengeluaran sebum berlebihan dan masalah kulit kepala. Kemudian, berdasarkan minyak lavender, ia bernilai untuk membuat losyen yang akan disapu pada kulit kepala.
Semasa aromaterapi dan penyedutan, ia digunakan sebagai minyak relaks, melegakan tekanan dan meningkatkan mood. Selain itu, ia mempunyai kesan hipnotik, membantu mengatur tidur. Minyak ini boleh ditambah ke dalam mandian relaks, atau dipanaskan dalam perapian khas.
Di rumah, ia boleh digunakan sebagai penghalau gegat. Cuma buat beg yang direndam dengan minyak lavender dan simpan di dalam almari bersama pakaian anda.
BAHAN-BAHAN
Minyak pati lavender 100% semula jadi (Lavandula).
Berat bersih: 10 ml
CARA PENGGUNAAN
Untuk aromaterapi, mencuci, menghilangkan bau, dan lain-lain.
SYARAT PENYIMPANAN YANG DISYORKAN
Simpan di tempat yang tidak boleh dicapai oleh kanak-kanak.
Dapatkan kemas kini terkini mengenai produk baru dan jualan yang akan datang.
Terima kasih kerana melanggan!
E-mel ini telah direkodkan!
