Tilgjengelig 24/7
Valuta

I vår butikk kan du enkelt returnere de fleste nye og uåpnede produkter innen 30 dager etter levering for å få full refusjon.
Hvis feilen skyldes oss (feil eller skadet produkt), dekker vi også returkostnadene. 🚚✅
Refusjonen vil bli utført innen 14 dager etter at vi har mottatt pakken din.
I de fleste tilfeller går denne prosedyren enda raskere!
Ikke noe enklere:
BESKRIVELSE
100 % NATURLIG OLJE - NATURLIG BOTOX FOR ALLE HUDTYPER!
Opuntia-fikenolje er en av de mest luksuriøse oljene i verden.
For å få en liter olje må man bruke omtrent en million frø fra opuntia-fiken (500 kg
frukt), som deretter presses ved hjelp av «kaldpressingsmetoden». Oljen
har en delikat og nøytral duft og en mørkegrønn farge. Innen kosmetologi
kalles den "naturlig botox" og, interessant nok, på grunn av dens utrolige anti-aldringseffekt
er den ønsket av de fleste kvinner i verden.
Opuntia-fikenolje er LUKSUS innelåst i en flaske - det mest
kraftfulle eliksiret i anti-aldringsforebygging og samtidig en utmerket
erstatningskrem. Gir en naturlig liftingeffekt.
Opuntia-fiken - en plante fra kaktusfamilien - kommer fra Mexico, men
dyrkes også i Sør-Europa og Afrika. Frukten
er gul, oransje eller rød, og det er fra den, etter tørking
i solen, at de ekstremt verdifulle små frøene
som oljen utvinnes fra, kommer. Opuntia-fiken kalles også indianerfiken eller barbaryfiken
.
Oljen har fuktgivende, glattende og nærende egenskaper. Innholdet
av en høy konsentrasjon av ungdommens vitamin - vitamin E forbedrer betydelig
hudens tilstand - færre rynker oppstår og eksisterende rynker blir mindre markerte
. Opuntia-fikenolje er derfor et utmerket motgift mot hudaldring. Den reduserer mørke ringer under øynene, gir huden en sunn glans og farge.
Den beroliger talgkjertelenes arbeid, og samtidig er den ikke komedogen i det hele tatt, noe som betyr at den er perfekt for personer med akneutsatt hud og svarte prikker. I tillegg har oljen antiinflammatoriske egenskaper og lindrer alle
irritasjoner, inkludert solforbrenninger.
Anvendelse:
- som en komponent i serum, krem, oljebaserte lotioner - den kan brukes
direkte på ansikts- og kroppshuden eller som et supplement til hyaluronsyre
,
- som øyeserum og for hud med dype rynker
,
- som en komponent i leirmasker,
- som et ingrediens
i after-sun og blekingskosmetikk,
- som olje for hårspissene
,
- for ansiktsmassasje.
INCI STRONG>
Opuntia Ficus-Indica Seed Oil
Opprinnelse: Syria, Tunisia
Jest super, już po pierwszym użyciu odczujesz efekt. Polecam
Jest super, już po pierwszym użyciu odczujesz efekt. Polecam
Jest super, już po pierwszym użyciu odczujesz efekt. Polecam
Motta de siste oppdateringene om nye produkter og kommende salg.
Takk for at du abonnerer!
Denne e-posten er registrert!
