24/7 beschikbaar
Munteenheid

In onze winkel kunt u de meeste nieuwe en ongeopende producten eenvoudig retourneren binnen 30 dagen na levering voor een volledige terugbetaling.
Als de fout aan onze kant ligt (verkeerd of beschadigd product), nemen wij ook de retourkosten voor onze rekening. 🚚✅
De terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket door ons.
In de meeste gevallen verloopt deze procedure nog sneller!
Niets eenvoudiger dan dat:
BESCHRIJVING
100% NATUURLIJKE IMAGE OIL - NATUURLIJKE BOTOX VOOR ALLE HUIDTYPES!
Opuntia-vijgenolie is een van de meest luxueuze oliën ter wereld.
Om één liter olie te verkrijgen, heb je ongeveer een miljoen cactusvijgzaden nodig (500 kg
van fruit), die vervolgens met de “koude” methode worden geperst. De olie
heeft een delicate, neutrale geur en een donkergroene kleur. In de cosmetologie,
Het wordt een ‘natuurlijke botox’ genoemd en, interessant genoeg, vanwege de ongelooflijke anti-verouderingswerking
De meeste vrouwen ter wereld wensen dit toe.
Opuntia Vijgenolie is een LUXE in een flesje - het elixer
de krachtigste in anti-aging profylaxe en tegelijkertijd een uitstekende
vervangende crème. Zorgt voor een natuurlijk liftend effect.
De Opuntia-vijg, een plant uit de cactusfamilie, komt oorspronkelijk uit Mexico, maar
Wordt ook in Zuid-Europa en Afrika verbouwd. Zijn vrucht
is geel, oranje of rood van kleur en is van hem, na het drogen
in de zon, die worden gewonnen uit minuscule, uiterst kostbare zaden
waaruit de olie wordt gewonnen. De cactusvijg wordt ook wel Indiase vijg of Barbarijse vijg genoemd
.
De olie heeft hydraterende, verzachtende en voedende eigenschappen. De inhoud
van een hoge concentratie jeugdvitamine - vitamine E verbetert aanzienlijk
huidconditie - er verschijnen minder rimpels en bestaande rimpels worden minder diep
. Cactusvijgolie is daarom een uitstekend tegengif tegen huidveroudering. Het vermindert donkere kringen onder de ogen en geeft de huid een gezonde gloed en kleur.
Het verzacht de talgklieren en is tegelijkertijd helemaal niet comedogeen, wat het perfect maakt voor mensen met een huid die vatbaar is voor acne en mee-eters. Bovendien heeft de olie ontstekingsremmende eigenschappen en verzacht het alle
irritaties, ook door de zon.
Sollicitatie :
- als onderdeel van serums, crèmes, olielotions - kan het worden gebruikt
direct op de huid van gezicht en lichaam of als aanvulling op hyaluronzuur
,
- als serum voor ogen en een huid met diepe rimpels
,
- als onderdeel van kleimaskers,
- als ingrediënt
aftersun- en bleekcosmetica,
- als olie voor de haarpunten
,
- voor gezichtsmassage.
INCI STRONG>
Opuntia Ficus-Indica Zaadolie
Oorsprong: Syrië, Tunesië
Jest super, już po pierwszym użyciu odczujesz efekt. Polecam
Jest super, już po pierwszym użyciu odczujesz efekt. Polecam
Jest super, już po pierwszym użyciu odczujesz efekt. Polecam
Ontvang de laatste updates over nieuwe producten en aankomende aanbiedingen.
Bedankt voor het abonneren!
Deze e-mail is geregistreerd!
