זמין 24/7
לתכנן

בחנות שלנו, תוכלו להחזיר בקלות את רוב המוצרים החדשים והלא פתוחים תוך 30 יום מהמשלוח ולקבל החזר מלא.
אם הטעות היא מצידנו (מוצר שגוי או פגום), אנו גם נושאים בעלויות ההחזרה. 🚚✅
ההחזר יבוצע תוך 14 יום מקבלת החבילה אצלנו.
ברוב המקרים, הליך זה מהיר אף יותר!
זה פשוט ביותר:
שמן עץ התה 25 מ"ל - VIVIO
התכונות האנטי-דלקתיות והאנטי-בקטריאליות של שמן עץ התה מצאו יישום נרחב ברפואה הטבעית ובקוסמטיקה. מתברר כי מוצר זה יכול להיות תמיכה יקרה בטיפול בקרקפת ובשיער. המחקרים שנערכו על החומר אישרו כי הוא יכול להיות אמצעי יעיל למאבק בבעיית קשקשים או דרמטיטיס סבוריאה. בנוסף, שמן עץ התה מנרמל את הפרשת החלב ובכך מפחית את תופעת השיער השומני. חשוב גם לדעת כי מוצר זה משמש בטיפול בכפות רגליים סדוקות. כמו כן, הוא מסייע להקל על הזעת יתר באזור זה ותומך בטיפול בזיהומים פטרייתיים בכפות הרגליים והציפורניים. חומר זה משמש גם באופן נרחב בטיפול באקנה נעורים, כמו גם להקלה על מהלך ההרפס השפתי (אוראלי) .
עם זאת, התכונות האנטי-דלקתיות והאנטי-בקטריאליות של שמן עץ התה משמשות גם באופן נרחב לטיפול בזיהומים רבים, לא רק בעור. מתברר כי הוא יכול להיות תמיכה יקרה בטיפול בזיהומים בחלל הפה. מספיק להוסיף כמה טיפות למים ולהתחיל לשטוף את הפה עם התמיסה המוכנה. בדרך זו, אנו יכולים לא רק להקל על מהלך הזיהום, אלא גם להפחית אבנית ולרענן את הנשימה באופן נראה לעין. התכונות המרגיעות של שמן זה חשובות גם כן. הוספתו לאמבטיה חמה תאפשר לכם להרגיש רגועים לחלוטין תוך זמן קצר, תוך הפחתת תחושת העייפות ואפילו כאבי שרירים לאחר מאמץ גופני אינטנסיבי. מעניין לציין כי שמן עץ התה משמש גם להקלה על גירודים והפחתת נפיחות הנגרמת מעקיצות חרקים. כדאי גם לדעת כי הוספת חומר זה לסבון מעניקה לו תכונות אנטי-בקטריאליות, ובמקביל אינו מייבש את עור הידיים.
למרות התכונות הסניטריות והאנטי-דלקתיות הרבות, חשוב לזכור כי שמן עץ התה אינו תרופה, אלא רק מוצר התומך בתהליך הטיפול בהפרעות רבות. לכן, אין להשתמש בו כתחליף לתרופות שנקבעו על ידי מומחה. בנוסף, השימוש בשמן עץ התה למטרות טיפוליות חייב להיעשות בהתייעצות עם רופא משפחה או רוקח מנוסה.
מרכיבים
שמן אתרי עץ התה 100% טבעי
משקל נטו: 25 מ"ל
אופן השימוש
שמן עץ התה משמש באופן נרחב בקוסמטיקה ורפואת צמחים. הוא מתווסף לעיתים קרובות לשמפו נגד קשקשים כמו גם למסכות המנרמלות את כמות החלב המופרשת מהקרקפת. בנוסף, מרכיב זה נמצא בקרמים וטוניקים המיועדים לטיפול בעור נוטה לאקנה. שמן עץ התה הוא גם מרכיב נפוץ בבשמים ושמני אמבט. בשל תכונותיו האנטי-בקטריאליות, מוצר זה משמש גם בייצור קרמים ונוזלים בעלי תכונות הנלחמות בנגיפים וחיידקים מזיקים. חשוב גם לדעת כי הודות לריחו הייחודי, שמן עץ התה הוא מרכיב תדיר בנרות ומנורות המיועדים להרחיק חרקים מזיקים.
- ראשית: הוספת כמה טיפות שמן עץ התה לקרם לרגליים תהפוך אותן לרכות יותר באופן ניכר, ובמקביל תפחית את נטייתן להזעת יתר;
- שנית: הוספת כמה טיפות שמן עץ התה לשמפו השיער שלך תהפוך אותו לאמצעי יעיל למאבק בבעיית הקשקשים, וגם לחומר המפחית את עוצמת השיער השומני;
- שלישית: הוספת כמה טיפות שמן עץ התה למי מינרלים תעניק להם תכונות אנטי-בקטריאליות, ובמקביל, הוא יכול להיות טוניק יעיל, ששימוש קבוע בו מפחית נגעי אקנה בעור.
השמן האתרי משמש בארומתרפיה כאחד המרכיבים האנטי-ויראליים החזקים ביותר, בעל תכונות אנטי-מיקרוביאליות ואנטי-פטרייתיות. הוא תומך במערכת החיסונית, ולכן מומלץ במקרים של הצטננות, שפעת ונזלת. משמש גם בעיסויים טיפוליים. יש לו השפעה מרגיעה. כדאי לחפש שמן עץ התה בעת ניקוי הבית. תמצית עץ התה מהווה תחליף מושלם לניקוי. היא משאירה ריח ייחודי, אינה מגרה את העיניים, העור ודרכי הנשימה. מושלם לניקוי משטחים בחדר האמבטיה.
הערה
ההצעה הנוכחית שלנו כוללת שמנים קוסמטיים עם פיפטה ומכסה בורג. בסופו של דבר, יהיה מכסה על השמנים. שמנים לפיפטות יהיו זמינים למכירה רק עד גמר המלאי.
אחסון מומלץ
יש לאחסן בבקבוק זכוכית כהה סגור הרמטית בטמפרטורת החדר, הרחק מהישג ידם של ילדים.
קבלו את העדכונים האחרונים על מוצרים חדשים ומבצעים קרובים.
תודה על ההרשמה!
האימייל הזה נשמר!
