זמין 24/7
לתכנן

בחנות שלנו, תוכלו להחזיר בקלות את רוב המוצרים החדשים והלא פתוחים תוך 30 יום מהמשלוח ולקבל החזר מלא.
אם הטעות היא מצידנו (מוצר שגוי או פגום), אנו גם נושאים בעלויות ההחזרה. 🚚✅
ההחזר יבוצע תוך 14 יום מקבלת החבילה אצלנו.
ברוב המקרים, הליך זה מהיר אף יותר!
זה פשוט ביותר:
שמן קוקוס בכבישה קרה 500 מ"ל - VIVIO
התכונות הבריאותיות של שמן הקוקוס מעוררות מחלוקת מתמדת ועניין בלתי מעורער בקרב מדענים ומומחים בתחום התזונה הבריאה. כתוצאה מכך, בספרות ניתן למצוא מידע סותר, כמו גם מחקרים רבים על השפעת חומר זה על גוף האדם. תכולה גבוהה של חומצות שומן רוויות נראית כגורם לאי ההתאמות הגדולות ביותר. עם זאת, אלו שנמצאים בשמן הקוקוס מתאפיינים באורך שרשרת בינוני, מה שאומר שאין להם השפעה מזיקה כל כך על מערכת הדם האנושית כמו לחומצות השומן הרוויות המצויות בשומנים מן החי. עם זאת, חשוב לצרוך את שמן הקוקוס בזהירות, שכן הוא יכול להשפיע לטובה על הגוף והרווחה האנושית.
חלק מהמחקרים והתצפיות המדעיות מדגישים את העובדה ששמן קוקוס (בשילוב עם תזונה מאוזנת ופעילות גופנית סדירה) הוא מרכיב יעיל במניעת עודף משקל והשמנת יתר. כמו כן, החומרים המרכיבים שמן זה עשויים להיות בעלי תכונות אנטיבקטריאליות חזקות וכן פטרייתיות וקוטלות נגיפים. מדענים מהמכון הטכנולוגי האירי גם הראו ששמן קוקוס לא מזוקק יכול למנוע התפתחות של עששת וזיהומים אחרים בחלל הפה. מחקר שפורסם בכתב העת המקצועי "Journal of Medicinal Food" משנת 2007 מראה ששמן קוקוס, כאשר משתמשים בו כראוי, יכול לתמוך בטיפול בפטרת כף הרגל. כל זה נובע מתכונותיו, האחראיות למלחמה בפטריות מזיקות ממשפחת הקנדידה.
מעניין לציין שחומצות השומן בעלות שרשרת בינונית המצויות בשמן קוקוס יכולות להגביר את יעילות הטיפול ב הפרעות ניווניות של מערכת העצבים (כגון: מחלת פרקינסון או מחלת אלצהיימר) . מתברר שצריכה של כמויות מתאימות של מוצר זה, בשילוב עם תזונה מתאימה, מעלה את ריכוז הגופים הקטוניים במוח, המהווים מקור אנרגיה חלופי (במקום גלוקוז) em> במהלך הפרעות אלו.
מרכיבים
שמן קוקוס בכבישה קרה.
ערכים תזונתיים ל-100 גרם
ערך אנרגטי - 3441 ק"ג / 837 קק"ל
שומנים - 93 גרם
- מתוכם חומצות שומן רוויות - 15.97 גרם
פחמימות - 0 גרם
- מתוכם סוכרים - 0 גרם
חלבונים - 0 גרם
מלח - 0 גרם
משקל נטו: 500 מ"ל
אופן שימוש < / strong>
שמן קוקוס בכבישה קרה נמצא בשימוש נרחב במטבח שלנו. ניתן בקלות להוסיף אותו לסלטים מלאים בירקות, כמו גם לשייקי פירות מזינים. מוצר זה יכול להיות בעל ערך רב בהכנת גלידות וחטיפי אנרגיה ביתיים. ניתן להשתמש בשמן קוקוס גם להכנת קוסמטיקה ביתית. מושלם כמרכיב של קרם גוף טבעי או אפילו פילינג. בנוסף, מוצר זה מזין בצורה מושלמת את השיער שלנו, ולכן הוא בלתי ניתן להחלפה בטיפול בשמן. חשוב גם לדעת ששמן קוקוס בכבישה קרה תופס לעתים קרובות מקום חשוב בטיפול התזונתי בהפרעות ניווניות של מערכת העצבים.
שימוש קולינרי:
- במצבו המוצק, הוא מתאים למריחה על לחם, במקום חמאה או מרגרינה.
- לטיגון. בניגוד לשמנים אחרים, שמן קוקוס לא נשרף ולא מתקלקל בטמפרטורות גבוהות.
- כמו כן, ניתן להשתמש בו להכנת עוגות, פשטידות וקינוחי שוקולד. מכיוון ששמן קוקוס מתמוסס בטמפרטורה של כ-26 מעלות צלזיוס, ניתן להוסיף אותו גם לרטבים לסלט.
תנאי אחסון מומלצים
יש לאחסן במקום יבש וקריר.
קבלו את העדכונים האחרונים על מוצרים חדשים ומבצעים קרובים.
תודה על ההרשמה!
האימייל הזה נשמר!
