זמין 24/7
לתכנן

בחנות שלנו, תוכלו להחזיר בקלות את רוב המוצרים החדשים והלא פתוחים תוך 30 יום מהמשלוח ולקבל החזר מלא.
אם הטעות היא מצידנו (מוצר שגוי או פגום), אנו גם נושאים בעלויות ההחזרה. 🚚✅
ההחזר יבוצע תוך 14 יום מקבלת החבילה אצלנו.
ברוב המקרים, הליך זה מהיר אף יותר!
זה פשוט ביותר:
שמן זרעי באובב טבעי, לא מזוקק, קוסמטי, סחוט בקור. מכיל כמויות משמעותיות של חומצות שומן חיוניות (אומגה 3,6,9), ויטמינים A, B, E, D, F וקרוטנים. לשמן באובב השפעה חזקה של לחות והרגעה. הוא יעיל לטיפול בבעיות עור שונות. מומלץ במיוחד לטיפול בסימני מתיחה. הקרוטנים בשמן מגנים מפני קרני UV. השמן מפחית ומחליק קמטים עמוקים. מושלם לעור פגום, יבש ורגיש.
• למרוח ישירות על העור בדילול של עד 90% עם שמן צמחי אחר,
• אמבטיה מלחלחת ומחדשת - לאמבטיה מלאה בשליש במים פושרים הוסיפו 10 מ"ל שמן
(כ-20 לחיצות עם משאבה מדודה). הישארו באמבטיה למשך 15-20 דקות,
• תוסף לקוסמטיקה עם תכונות מתחדשות ולאחר חשיפה לשמש,
• להשתמש בדילול עם שמן אחר כמוצר לחות על עור רטוב. הוא נספג במהירות ואינו שמנוני
בגדים,
• לעיסוי גוף מלא, במיוחד בצוואר ובכתפיים, כתוסף מחמם,
• תוסף לקרמים ולוטions תוצרת בית המגנים מפני חשיפה לתנאי מזג אוויר קשים
, כגון ג'ל, רוח, שמש חזקה,
• טיפול בשיער יבש, פגום ושביר - שפשפו כמות קטנה על שיער לח לאחר השטיפה
לפני ייבושו,
• קומפרסים שומניים עם תכונות מתחדשות - שפשפו את השמן על שיער לח מעט או יבש לפני
לאחר השטיפה, חכו 20-30 דקות ושטפו עם שמפו עדין,
• טיפול בידיים ובציפורניים
• אמבטיות מרעננות לעור סדוק של כפות הרגליים.
שמן זרעי באובב ETJA הוא סחוט בקור, לא מזוקק ו-100% טבעי.
קבלו את העדכונים האחרונים על מוצרים חדשים ומבצעים קרובים.
תודה על ההרשמה!
האימייל הזה נשמר!
